Tuesday, April 14, 2015

THE LONE STAR STATE


Nu har det nästan gått ett dygn sedan vi landade i Houston, Texas, och vi har redan konstaterat att det är stort här. Alltså, allt är stort här. Men så är det väl också när det klassas som USAs fjärde största stad. Vi blev hursomhelst välkomnade med åska och dunder (bokstavligt talat) hos min fina vän Ellens syster Maria, där vi bor under vårt besök! Och förutom Maria, så bor även hennes man och två barn här i huset i samhället Katy. Det är ett väldigt amerikanskt område och det känns väldigt kul att få bo utanför staden.
Idag unnande vi oss en sovmorgon, käkade långfrukost och snackade länge med Maria innan vi tog bilen iväg på shoppingrunda. Två stora gallerior och 6 timmar senare hade jag provat femtioelva plagg, men kom endast därifrån med ett tråkigt puder. Filip, å andra sidan, hittade mängder med snygga grejor. Kul för honom helt enkelt. 
Imorgon har vi hört att det dåliga vädret tar uppehåll och att solen tittar tillbaka, så förmodligen ska vi åka till en stad som ligger precis vid kusten! 





No comments:

Post a Comment