Sunday, April 12, 2015

RAINY DAYS IN N'AWLINS


De två senaste dagarna har varit något sega på grund av dåligt väder och Filips dåliga immunförsvar. Så vi har mest hängt runt i the French Quarter, ätit mat och lyssnat på musik. Och medan Filip har vilat har jag lyckats ta mig hela vägen ner till våning 8 för att träna på hotellets gym, som förvånande nog är väldigt bra. Så förutom de tusentals steg vi når upp till varje dag, har jag lyckats klämma in ännu mer konditionsträning. 
  Hur som helst, idag fick vi tag i ett paraply och startade morgonen med 30 minuters väntan på favoritfrukosten. Efteråt bestämde vi oss för att spendera ett par timmar på New Orleans museum om bland annat andra världskriget, Hiroshima, armén, militärflygplan etc. Riktigt snyggt museum med väldigt stort innehåll. Väl värt pengarna! 
Kvällen har spenderats på hotellets restaurang på grund av skyfall, åska och blixtar. Men med Prosecco och sallad i magen fick vi ihop en hyfsad middag och en perfekt uppladdning till vår sista dag här i NOLA, för imorgon kväll bär det av till Houston!

No comments:

Post a Comment